Nové restaurace vybavte kvalitními pomocníky

Rozjezd nové restaurace nebo gastro podniku zařídíte dnes celkem bez problémů. Nejde však pouze o získání vhodných prostorů a stvoření originálního prostředí, které přiláká nové návštěvníky. Stálou klientelu přitáhnou především nabízené speciality.

Populární grilování celoročně

Venkovní grily nikdy nezůstávají v provozu od jara do zimy, ale i tak si vaši hosté mohou dopřávat ogrilované dobroty. Stačí pořídit kontaktní gril, abyste mohli stále připravovat vaše speciality podle domácích receptů. Vlastní receptury dovedou skutečně dost nalákat. Když vám pomohou plničky klobás, naděláte si zásoby i pro hojný počet strávníků. U kontaktního grilu se spolehněte na volbu teploty podle potřeby, na minimum obsažených přepálených tuků a přímý kontakt s rozpálenou plochou. Sami vyberete, jestli zvolíte přípravu s otevřeným nebo zavřeným poklopem. Snadno zpracujete různé druhy masa, ale také zeleninu. Doba zhotovení je velice krátká, proto se pořizují nejen do restauračních provozů, ale i do domácností. Nepřilnavé povrchy usnadňují i následnou údržbu. Ve vybavení nechybí odkapávací zásuvné misky, displeje s provozní teplotou nebo časovače.

Neustálá poptávka po chlazených nápojích

Pochopitelně se během letního období poptávka po ledu doslova nezastaví, zatímco v chladnějších časech si někdy i odpočinete od nutnosti dohlížet na dostatečné zásoby. Výrobníky ledu oceníte hlavně pro větší skupinky osob. Restaurace a bary často pořádají nejrůznější oslavy a srazy. V těchto případech sotva někomu vysvětlíte, že vám chybí profesionální stroj, který zvládne udělat tolik ledových kostek nebo obloučků, aby se na každého dostalo osvěžení s mrazivým nádechem. Některé typy výrobníků zvládnou udělat i ledovou drť. Nezapomínejte na koupi kvalitních výrobků, protože nikdo nemá finance na nákup vybavení s nízkou životností.

Podobné články